-
93% van de deelnemers van het traject “Samenwerken, Samengroeien” gaat inzichten toepassen
Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen sloegen begin 2024 de handen in elkaar om honderd horecaondernemers in heel Vlaanderen te ondersteunen bij het voeren van een duurzaam personeelsbeleid. De Vlaamse horecawerkgevers doorliepen een traject dat gebaseerd is op drie pijlers: een financiële scan, een ondernemersscan en een employee journey. Bij elke stap werd de horeca-uitbater ondersteund…
-
5 TIPS OM JE MEDEWERKERS TE BEHOUDEN
-
Het belang van een Employee Journey volgens de wetenschap
Wetenschappers zeggen dat het maken van een employee journey map in de horecasector kan helpen bij het bepalen van de stappen die nodig zijn om jouw aantrekkelijkheid te vergroten, de ervaringen van je medewerkers te verbeteren en hun verloopintentie te verminderen. Voorbeeld Fase 2: Onboarding in ruime zin (eerste drie maanden)